12 Nisan 2015 Pazar

Bir Pazar Kahvaltısı '' Coffeemania Boutique ''


  Kahvaltının mutlulukla ciddi bir ilişkisi olduğunu düşünenlerdenim :) Siz de benim gibi düşünüyorsanız eğer Bilkent'e gidip Coffeemania Boutique'nin bu enfes kahvaltı şölenine ortak olmalısınız.

  Güzel sunumuyla önce gözümü sonra midemi şenlendiren bir kahvaltı olduğunu söylemeden edemeyeceğim.Personelin güleryüzü ve sıcakkanlılığı evimde ailemle kahvaltı ediyormuşçasına rahat hissettirdi.
 
  Özel peynirleri, enfes zeytinleri ile gerçekten damak zevinize hitap ediyor.Biz önce doymayacağımızı düşünüp ortaya sucuklu yumurta da isterken bir anda her şeyi silip süpürmüş olarak bulduk kendimizi.

 Coffeemania Boutique'nin facebook ve instagram sayfalarını takibe aldım ki bütün yeni lezzetlerinden ilk haberim olsun ve koşa koşa gidip deneyim.Bu sırada tatlı bir yarışması da gözüme ilişti.

 Coffeemania Boutique'de çektiğiniz fotoğrafı instagram hesabında #musteriseverse hashtagiyle paylaşıp 2 arkadaşınızı da etiketlerseniz kahve ve cannoli(enfes tatlısı) kazanan 5 kişiden biri olabilirsiniz.Ben de katıldım.Gidip güzel lezzetlerini deneyip siz de katılabilirsiniz.Aşağıdaki fotoğrafta görsel açıklamalı anlatılmış.

  Sizin pazar kahvaltısı tercihleriniz nereler ? Yorum olarak paylaşırsanız keyifle okurum. Mutlu pazarlar herkese :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder