30 Temmuz 2013 Salı

Pangea Organics - Facial Mask

  Haftada 2 kez yüz maskesiyle cildimi canlandırmayı seviyorum.Yeni denemeye başladığım ve çok memnun kaldığım bu maskeyi sizlerle de paylaşmak istedim.Pangea Organics'in bu maskesi hem cildi sıkılaştıran hem ölü hücreleri attıran hem de parlaklık veren bir maske.Tamamen organik olması da tercih etmemde büyük bir artı.

Detaylı bir şekilde içeriğinden bahsedecek olursam '' Acai çiçeği '' ve '' Kurt üzümü '' bulunuyor.Acai çiçeği antioksidan,canlandırıcı ve koruyucu bir etkiye sahip.Kurt üzümü ise anti-aging , besin açısından zengin ve gençleştirici. Tek maskeyle etkili bir sürü güzel sonuç elde etmek gibisi yokmuş dedirten bir ürün.


Kil - çamur karışımı bir kıvama sahip olan bu maskeyi yüze bolca uygulamakta fayda var. Ölü hücreleri pul pul döktüğünü görüp cildinizdeki ışıltıya ve yumuşaklığa inanamayacaksınız.


Peki organik sertifikalı ve 6 ödüllü bu maskeyi nasıl kullanacağınız ? 

Tüm cilt tipleri için;Yüz boyun ve dekolte bölgesine bolca uygulayın. Hassas ciltler için; 15-20 dk bekletin, daha hassas ciltler için ise 15-20 dk ilaveten bekletin. Islak parmak uçları ile hafifçe masaj yapın.Ilık su ile durulamadan önce ölü hücrelerin dökülmesi için biraz bekleyin.

Peki sizin favori maskenizin yerine geçebilecek bir ürün mü ne dersiniz ? :) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder